image-preloader
Restaurant

U bent hier welkom voor vele gelegenheden als een verjaardag, buurtfeest, borrel, familiefeest, re√ľnie of communiefeest tot 150 personen. Maar ook voor een kinderfeest, compleet met het eten van tafelfriet. De warme, stijlvolle zaal leent zieh ook uitstekend voor een High Tea of juist een uitgebreid diner met vrienden of familie. Een besloten feest kan verzorgd worden van 20:30 tot 02:00 uur.

Ook voor meer formele bijeenkomsten zoals vergaderingen, lezingen of presentaties is de zaal zeer geschikt. Informeer naar de mogelijkheden. Restaria De Zwaan kent een uitgebreide lunch- en dinerkaart met ruime keuze aan rijkelijk belegde broodjes die als Zwaansnavels bekend staan. Daarnaast staan er op de menukaart diverse warme en koude gerechten voor lunch en diner, voor elk wat wils. Tenslotte is er de aantrekkelijke ijskaart met vele overheerlijke ijsco's.

Alleen de beste koffie wordt voor u verrassend en aangekleed geserveerd. Restaria De Zwaan Staat voor een goede kwaliteit voor een betaalbare prijs, waarbij aan het hele gezin is gedacht.