image-preloader

Heeft u iets te vieren of wilt u lekker en gezellig een avondje weg met vrienden, familie of kennissen? Dan bent u aan het juiste adres bij Restaria de Zwaan. Bekijk het submenu op deze pagina voor de vele mogelijkheden of neem contact op voor een gelegenheid op maat.

Naast ons uitgebreide lunch- en dinerkaart zijn er heel wat keuzes bij Restaria de Zwaan, zoals een Cafe feest, Brabantse luxetafel, Vergader arrangement Tafelfriet kinderfeestje of Brabantse broodjestafel. Voor elk feest denken wij met u mee zodat u een geslaagd feest op maat krijgt. Informeer naar de mogelijkheden! Voor alle arrangementen graag tijdig reserveren (uiterlijk een week van te voren).

Na een bewogen en drukke dag is er geen leukere manier dan met een kinderfeestje af te sluiten met een 'tafelfriet diner'. De vele hongerige magen zullen niets tekort komen.

Tafelfriet kinderfeestje (€ 4,- per kind)
Dit altijd geslaagd diner (vanaf 8 kinderen) voor kinderen tot en met 12 jaar bestaat uit onbeperkt friet, een frikandel of kroket en onbeperkt ranja, 'geserveerd' op tafel zonder borden en bestek.

De tafelfriet kan uitgebreid worden met een waterijsje (€ 0,60 per kind), een flesje frisdrank (in plaats van ranja), gemengde snacks (€ 0,50 per kind) en / of een softijsje (€ 1,- per kind).

Voor alle arrangementen graag tijdig reserveren (uiterlijk een week van te voren).

Ook voor de meer serieuze zaken Staat onze zaal ter beschikking. Deze zaal is prima geschikt voor bijeenkomsten en vergaderingen waar een rüstige omgeving, goede service en voldoende presentatieruimte belangrijk zijn.

Vergader arrangement 
Een vergadering, bespreking of bijeenkomst (vanaf 10 tot en met 35 personen) in de zaal van Restaria de Zwaan. Gratis WIFI en voldoende presentatiemogelijkheden staan tot uw beschikking. Er wordt onbeperkt koffie en/of thee geschonken, geserveerd met cake.
Hierbij zijn verschwende lunch- en diner mogelijkheden en combinatiies te maken. Neem contact op voor de mogelijkheden.
Voor alle arrangementen graag tijdig reserveren (uiterlijk een week van te voren).